888sport support

888sport contact Suport tècnic al 888sport. El suport tècnic al 888sport és accessible pels usuaris en 8 idiomes principals, és a dir la freqüència de la llengua entre els clients registrats. El millor és enviar les preguntes en anglès, perquè això assegura la resposta relativament rapida del personal tècnic.

Apart d’angles el suport 888sport és accessible també en castellà, suec, danès, romanè e italià.

Malauradament el processament de cada pregunta por ser relativament llarg en aquesta empresa, per tant si us plau tingueu paciència. Però és cert, que en 24 hores sempre rebem resposta – es tracta de uns dels corredors d’apostes online mes creïble.

Tot tipus de suggeriments, reclamacions o preguntes enviades al suport tècnic de 888sport, el millor és enviar amb el formulari preparat. El formulari de la pregunta deixa de triar el subjecte de la pregunta o el tipus de problema i també repre la confirmació de presentar la pregunta online. Naturalment el client pot enviar la pregunta descrita per el mateix, és a dir amb el correu electrònic a la direcció del suport tècnic.

Addicionalment, per les persones que prefereixen la forma de contacte mes directa, es facilita els números de telèfons (principalment 0 800) obert desde el 9 del matí, fins a les 10 de la nit en Anglaterra, Canadà, Irlanda i India.

888sport support
5 (100%) 1 vote